Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه رهبری مدیریت جهادی را کلید واژه رشد می دانند، گفت: تقويت روحيه جهادي يكي از ضرورت ها براي خروج از مشكلات است؛ اين روحيه بايد در مرحله نخست بين مديران و مسئولان تقويت شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی» در خطبه مجازی نمازجمعه امروز(یکم اسفند) اظهار کرد: همه شما مردم شریف استان و خودم رو به تقوا سفارش می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چراکه انسان با تقوا در هر موقعیتی قرار می‌گیرد منحرف نخواهد شد.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه خداوند پیغمبر را کلید وحی قرار داده است، اما دشمنان اسلام از گذشته دور تا امروز پروژه بشری دانستن وحی را در دست اقدام داشته اند، افزود: دشمنان اسلام می‌خواهند بگویند وحی سربسته و از آن خدا نیست ریشه بشری دارد و خود پیغمبر در وحی دست و سهمی دارد، گاهی گفته می‌شود که وحی تخلیاتی شاعرانه بوده و تراوشات درونی است در حالی که وحی از جانب خدا است.

 

امام جمعه ساری ادامه داد: بیان دوم دشمن این است که پیغمبر وحی را به‌صورت یک حقیقت بی‌معنا و بی صورت از خدا دریافت کرده و خودش به آن قالب کلامی داد به این مفهوم که پیغمبر صورت‌بخش وحی است.

 

وی گفت: سوال اینجا است که هدف و مقصود دشمن از این کار چیست؟ این است که اگر وحی بشری باشد نقصان بشر به وحی هم سرایت می‌کند و این خطاها و اشتباهات در وحی موجود است تا بگویند قرآن خطاپذیر است و در سطح دانش ۱۴۰۰ سال پیش است و به‌روز نیست.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی اذعان کرد: ما می‌گوییم قرآن کتابی بی‌خطا و غلط است حرف دشمنان غلط است چون اولا هیچ دلیلی برای این مسئله ندارند دوم اینکه وحی غنی است سوم اینکه چیزی را به خدا نسبت می‌دهند که خودشان واقف به آن نیستند و منطقی پشت‌سرش نیست که در آیه ۶۸ سوره یونس خداوند کلام بشر را نقد کرد و گفت خدا غنی است نیازی ندارد آیا دلیل دارید چیزی را به خدا نسبت می‌دهید که نمی‌دانید.

 

وی اضافه کرد: در قرآن می‌خوانیم که پیامبر بگوید که من نمی‌توانم قرآن را دست‌کاری کنم وحی بی صورت  به دست پیغمبر نرسید که بخواهد همچون خمیر به آن شکل بدهد؛ سوره نور آیه ۵۴ پیغمبر در مقابل وحی هیچ سهمی جز گرفتن وحی و تحویل مردم دادن، نداشت.

 

خطیب جمعه ساری خاطرنشان شد: در برخی از آیات خداوند می‌فرماید بگو این را یعنی همین را بیان کن پروژه بشری دانستن وحی یکی از سیاست‌های دشمنان برای بی‌اعتبار کردن وحی است.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی آهنگ رشد، توسعه، عزت و پیشرفت مملکت(ایران اسلامی) را در مدیریت جهادی می‌داند.

وی با بیان اینکه رهبری مدیریت جهادی را کلید واژه رشد می دانند، افزود: به رغم همه این مشکلات اقتصادی و تحریم ها که دشمنان انقلاب برای جمهوری اسلامی رقم می زنند اما به پشتوانه همین مدیریت جهادی کشور روز به روز به جلو حرکت کرد عظمت پیشرفت انقلاب آنگاه دیده می‌شود که این مدت با مدت مشابه انقلاب‌های دنیا مقایسه شود .

 

حجت الاسلام محمدی لائینی اساس تحول را در تحقق مدیریت جهادی دانست و گفت: تحقق منویات رهبری می تواند کشور را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهد که این مهم باید بیش از پیش مورد توجه مسئولین باشد.

 

امام جمعه ساری به انتخابات پیش رو در سال 1400 اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری 29بهمن ماه در سخنرانی تصویری با مردم آذربایجان شرقی در مورد انتخابات فرمودند:« علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات، حضور حداکثری مردم در پای صندوق رأی و انتخاب اصلح است.» از مردم عزیز می خواهم در انتخابات آینده پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و بصیرت خود را به نمایش بگذارند. تا زمینه ساز خنثی شدن توطئه های دشمنان نظام باشند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با تاکید براینکه بازگشت ایران به تعهدات برجامی نیازمند یک صدایی است، افزود: منویات رهبری درخصوص برجام و شرط لغو تحریم ها برای بازگشت به تعهدات برجامی مورد توجه مسئولین امر باشد.

 

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای مستضعفین است، اظهار امیدواری کرد خداوند شر کسانی که پست‌ها را گرفتند و در حال ترویج اشرافیت هستند را از شر ملت و مملکت کم کند؛ اشرافی گری یک آفت بزرگ در میان برخی مسئولین است که باید پست‌ها از دست مسئولینی که به دنبال ترویج این تفکر هستند گرفته شود و در اختیار خادمان مخلص قرار بگیرد.

 

امام جمعه ساری در خاتمه به ساخت زائر سرای مازندران در مشهد الرضا(ع) اشاره کرد و افزود: قرار بود این زائر سرا به مساحت 7هزار متر مربع در زمینی به مساحت هزار متر مربع که اهدایی خراسان رضوی است احداث شود که متاسفانه هنوز محقق نشد؛ هر متر مربع حدود ۵ میلیون تومان هزینه دارد ما از مردم استان به‌عنوان یک صدقه جاریه و اثری ماندگار درخواست حمایت داریم هر کسی متری از این بنا را خریداری و هدیه دهد.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: پرهیز از اشرافی گری نماینده ولی فقیه درمازندران تعهدات برجام زائر سرای مشهد حضور حداکثری درانتخابات برجام مشکلات اقتصادی مدیریت جهادی حجت الاسلام محمدی لائینی مدیریت جهادی جمعه ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۴۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد ضمن تشریح فعالیتهای بسیج سازندگی در استان به برنامه‌های بسیج سازندگی در هفته بسیج پرداخت و گفت: در هفته بسیج سازندگی بیش از ۷۰ برنامه داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سرهنگ حسن رضایی در نشست با اصحاب رسانه گرامیداشت یاد و نام شهدا و تبریک هفته معلم، اظهار کرد: آموزش و پرورش می‌تواند تمدن‌ساز باشد، یکی از پایه‌های تمدنی آموزش و پرورش است. معلمان در جامعه نقش انبیاء را دارند که سرمنشأ خیر و برکت برای جامعه هستند.

وی به 17 اردیبهشت و تشکیل بسیج سازندگی در سال 1379 پرداخت و افزود: بسیج سازندگی با تفکر جهادی در بخش عمرانی، فرهنگی، جهادی و… در شهر و روستا خدمت‌رسانی دارد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد به برنامه‌های بسیج سازندگی در این هفته پرداخت و گفت: در هفته بسیج سازندگی بیش از 70 برنامه داریم. استان ما بیش از 10 درصد آب‌های کشور را تأمین می‌کند، ولی چون نتوانستیم بهره کافی را ببریم امروز تأمین آب شرب برای روستاهای کهگیلویه و بویراحمد یکی از دغدغه‌ها و اولویت‌ها است. در همین راستا با همکاری آب و فاضلاب حدود 120 روستا آب شرب آنها تأمین و هم‌اکنون در روستاهای شهرستان باشت و بهمئی در حال آبرسانی هستیم.

وی با بیان اینکه آب‌رسانی یکی از اولویت‌های مهم است، تصریح کرد: طرح آبخیزداری برای کشاورزی با همکاری دولت از طریق انعقاد قرارداد جهت موضوعات کشاورزی دنبال شده‌ است.

رضایی با اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدا، خاطرنشان کرد: دو هزار شهید در کهگیلویه و بویراحمد داریم که دو هزار جهیزیه هر یک با نام یک شهید توزیع می‌شود که هم‌اکنون یک‌هزار جهیزیه تقدیم شده و تا پایان کنگره و شهریورماه یک‌هزار مورد دیگر هدیه داده می‌شود. در ایام نوروز بیش از پنج گروه جهادی برای سیل سیستان و بلوچستان اعزام شد و بیش از 30 باب منزل، 30 میلیارد اقلام مختلف روغن، برنج وسایل گرمایی و سرمایشی، پتو و ایزوگام نیز ارسال شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: 85 گروه جهادی با بیش از 500 عضو در ایام نوروز به مدت 10 روز با خدمات مختلف آموزشی، عمرانی، پزشکی و دندانپزشکی در مناطق مختلف استان حضور داشتند. توزیع 200 هزار افطاری از طریق خیرین، اجرای طرح شهید عجمیان برای مدارس و دانش‌آموزان و کمک به ترمیم مدارس، برگزاری انتخابات مجمع جهادگران شهرستان که از بین گروه‌های جهادی انتخاب و نماینده مجمع از بین آنها انتخاب و در مجمع کشوری معرفی و تصمیم‌سازی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه در زمینه کمک‌های مؤمنانه 306 دستگاه تبلت بین دانش‌آموزان محروم توزیع شد، خاطرنشان کرد: 2115 بسته لوازم تحریر، 16 هزار بسته معیشتی، آزادی 30 زندانی غیرعمد، معرفی برترین‌های جهادی، سرکشی مداوم از گروه‌های جهادی، کاشت بیش از 57 هزار نهال مثمر و غیرمثمر در سطح استان در راستای فرامین رهبری معظم انقلاب برای کاشت چهار میلیارد در یک سال که حدود یک میلیون نهال سهم بسیج سازندگی سپاه فتح و تاکنون بوده که حدود 57 هزار کاشت و آماده واگذاری درخت غیرمثمر هستیم.

وی به راه‌اندازی 708 صندوق خرد و خانگی با 82 تعاونی که تسهیلات به خانواده‌ها پرداخت می‌کنند اشاره کرد و گفت: تعداد اعضای صندوق بیش از 31 هزار نفر هستند و در بحث تسهیلات آموزش و حمایت داریم که مبلغ 150 میلیون تا 300 میلیون تومان است و اگر طرح توجیهی باشد تا چهار میلیارد تومان پرداخت می‌شود و این پرداخت در حوزه کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، خیاطی و همه بخش‌ها را شامل می‌شود. بیش از هفت هزار فقره وام اشتغال داشتیم که بخشی از آنها در حوزه جهاد روشنایی و پنل روشنایی با 71 مورد در شهرستان بویراحمد توزیع شد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در حوزه عمرانی علاوه بر آبرسانی تکمیل پروژه‌های دولت با تعداد 10 مورد مصلی، تکمیل فاز کتابخانه چرام و لیکک، تکمیل چمن مصنوعی، تشکیل اورژانس بین جاده‌ای در موشمی و زیلایی، حدود 50 پروژه و خاک‌برداری، تکمیل فرهنگ‌سرای لنده، پایگاه سلامت مادوان، تکمیل آب شرب حدود 261 کیلومتر، احداث یک باب پمپاژ آب و آبرسانی به 122 روستا انجام شد.

رضایی با بیان اینکه دهستان سیوکی بیشترین اعزام رزمنده به دفاع مقدس را داشته است،گفت: در این دهستان پروژه‌های مختلفی از جمله آب‌رسانی، زمین چمن مصنوعی انجام شده و تا پایان کنگره شهدا خدمت‌رسانی ادامه دارد و همچنین در ده برافتاب، دیشموک، دیل، گچساران خدمات ویژه‌ ای ذیل برنامه ملی کنگره شهدا خواهیم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکیدامام جمعه سلماس بر حمایت از اجرای طرح نور
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • میزبانی پایانه‌های مسافربری مشهد از ۲۰ میلیون زائر امام رضا(ع)
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • ۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین برای تکمیل زائرسرا در مشهد
  • هم اندیشی برای تکمیل زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد